januar 2011

Enkelt design til salgs

Solgt til mieow.blogg.no

 

Bloggdesignet på facebook

Nå har jeg faktisk kommet meg så langt som å lage en Facebook-side for bloggen etter litt om og men. Jeg vil bruke den til sånne små oppdateringer som jeg ikke gidder å lage et helt innlegg for, så da håper jeg noen vil like siden min :)

Lik Bloggdesignet.blogg.no på Facebook!

Facebook-side

Den nye topplisten

Jeg har registrert meg på den nye topplisten for norske blogger! Gjør det samme du også :)
Klikk på knappen:

B L O G G L I S T E N . N E T

 

:)

Folkens....

PC-en min er ødelagt, så jeg er uten PC på ubestemt tid. Fuuuuuck... :(

Update: Falsk alarm! PC-en funker igjen :D Skjønner ikke hva som har skjedd. Satt å studerte pc-en nøye, så fant jeg et hull bak hvor det var et ikon av en hengelås med en K inni. Flytta på en metalldings inni det hullet med en pinsett, og da funka faen meg driten! Utrolig.. hvorfor visste ikke jeg om det hullet, og hva i alle dager er det for noe?

Og bare for å reklamere litt: Hvis dere vil se bilder fra nyttårsaften, så ta en titt innom lisabloggen! :)

Forresten... e-post innboksen min og bloggen blir overfylt med masse spørsmål om alt mulig. Det er veldig mange som spør om koden til snakkebobla hvor det står hvor mange kommentarer et innlegg har. Jeg vil/gidder ikke å legge den ut fordi alt er så...relativt, og hvordan den snakkebobla blir plassert kommer an på hvordan de andre kodene dine er. Det blir vanskelig å finne en kode som funker ok for alle. For å få svart på alt annet som er litt "viktigere" så kan jeg ikke ta meg tid til å fikse snakkeboblen til alle. Jo flere koder jeg legger ut, jo flere spørsmål får jeg. Som dere sikkert skjønner, så vil jeg ikke bruke hele fritiden min på å svare på alle småting for å få designet deres litt finere enn det allerede er.
Jeg reiste i hele går og siden da har innboksen min blidd for full til at jeg klarer å svare på det nå. Tar det i morgen... litt av det i det minste.

Finne URL til innlegg og kategorier

Når du skal legge til linker på en meny, så trenger du URL-en til siden du vil linke til. For å linke til et innlegg, må du først publisere innlegget. Deretter klikker du deg inn på innlegget via bloggen din slik som jeg har gjort på bildet under. Det som står i adresselinjen nå er URL-en til innlegget ditt. Har skrevet <-- URL der den står.
Denne URL-en skal du kopiere.

Akkurat det samme gjelder for kategorier. Hvis du vil linke til en kategori, så klikker du deg inn på en kategori via bloggen din. URL-en vises i adresselinjen.

Er det noen andre sider du vil ha URL-en til, så bruker du akkurat samme fremgangsmåte.

Lisa

Lisa

21, Trondheim

Jeg har flyttet til www.nerdie.me/designKategorier

Arkiv

hits