mai 2011

Til alle som fortsatt besøker denne bloggen....

Verv minst 25 venner og få Apple produkter

StudentTorget har en vervekampanje, og jeg mangler bare 1 for å få noe. Flott om dere gidder å melde dere inn via denne linken :D Verver jeg 25 stykker til å bli medlem kan jeg få en iPod Shuffle. Verver jeg 500 kan jeg få en MacBook Pro, så det er ikke en konkurranse om å verve flest. Bli medlem her og vær med og verv du også. Det er gratis å bli medlem.

Nerdie.me Design

Eget domene? Ja?

Jeg er møkklei av blogg.no og alle feilene som dukker opp her, så nå sitter jeg og fyller ut info om webhotell på one.com, men jeg trenger litt hjelp. Skal jeg kjøpe eget webhotell og domene? Jeg kommer til å legge ut alle kodene jeg har på denne bloggen... kanskje jeg begynner med wordpress guider når jeg kommer ordentlig inni det.

Så er det navnet da.. Jeg vil ha noe enkelt. Bloggen kommer nok ikke bare til å handle om design, men jeg regner med at jeg lager en egen underside for det og en egen underside for andre ting, så navnet skal helst ikke ha noe med design å gjøre. Det eneste jeg har kommet opp med nå er lisablogg. Jeg er så ikkekreativ når det kommer til navn! Da blir det .com, .net eller .it på slutten. it er billigere enn com og nett, så jeg vet ikke helt hva jeg skal velge. Hva synes dere?

Forslag på navn?

Edit: Jeg klarer selvfølgelig ikke å vente på forslag, så nå har jeg registrert domene. Typisk meg :p Jeg gleder meg til å begynne!

Lisa

Lisa

21, Trondheim

Jeg har flyttet til www.nerdie.me/designKategorier

Arkiv

hits