november 2010

gi meg litt motivasjon

Jeg sitter her uten å gjøre en dritt. Burde egentlig svart på kommentarer og mail, men det er så sykt tiltak akkurat nå. No offence, jeg digger at dere spør om så mye :) Jeg må være det lateste mennesket på jord, eller.. det blir feil det også. Jeg gidder ikke å svare på mail, men jeg gidder å gå 1 km mer enn jeg må i morgen for å kjøpe billig godteri.

Uansett.. det var noe jeg ville fortelle. I går var jeg på BikBok og jeg syns jeg hørte noen som sa navnet mitt. Snudde meg etter lyden, men tenkte at det sikkert bare var noen som ropte på venninna si. Så hørte jeg det en gang til + noe annet som hørtes ut som: Vi leser bloggen din!
I og med at jeg ikke var helt sikker på om jeg hørte riktig, så lata jeg bare som ingenting. Det var i tillegg fult av folk og musikk der inne. Hvor teit hadde det ikke vært å gå bort til noen fremmede å spørre om det var meg de snakka til? Haha... Jeg bare lurer på om det er tilfelle, og at jeg hørte riktig. I så fall, så er jeg ikke en overlegen bitch om noen skulle tro det :d

 

Live chat med meg

Her kan du snakke med meg om jeg er pålogget. Hvis jeg er pålogget står det "Type below to chat with lisabd." øverst.


Søkeboks

Dette er koden til en sånn søkeboks jeg har ved siden av menyen over headeren. Hvis det er noe spesielt noen leter etter på bloggen din, så kan de bruke denne for å søke det opp.

<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="11" maxlength="1000"
id="soek" />
<input type="submit" value="Søk" style="width: 40px;" id="soek" />
</form>


Hvis du vil ha den under profilen din, så skal du legge den til over disse kodene i malene:

</tag:if>
</tag:profile>

Slik skal det se ut.Egen overskrift til søkeboksen

Legg til denne koden over søkeboksen:

<h3>Søk i bloggen</h3>

Endre farger

Legg til dette nederst i stilsettet:

#soek {
background-color: #efefef;
border-color: #d7d7d7;
}


#efefef er bakgrunnsfargen. #d7d7d7 er fargen på kanten rundt.

Legge inn gratis design

1. Trykk på "Last ned" i innlegget til designet du vil ha, og åpne alle linkene som er der. (stilsett.txt, forside.txt, innlegg.txt, kategor.txi.txt og arkiv.txt)

2. Klikk på Design -> Rediger. Nå er du inne på stilsettet. Her skal du legge til de kodene som står i stilsett.txt.

3. Klikk på Maler. Det finnes 4 forskjellige maler. Jeg har satt en firkant rundt alle sammen. I forside-malen skal kodene som står i forside.txt legges inn. I innlegg-malen skal kodene som står i innlegg.txt legges inn osv. Trykk på lagre etter du har lagt inn kodene til en mal. Husk å fjern ALLE de gamle kodene før du legger inn de nye.


Internet Explorer-brukere

a) Les DENNE artikkelen og last ned en annen nettleser. Anbefales!
eller
b) For å få kodene til malene må du gå inn på de malene det gjelder for så å trykke på Vis -> Kildekode eller Side -> Vis kilde. Kopier kodene som ligger der.

Har du problemer med designet? Ta kontakt. Jeg kan legge designet inn for deg om du vil det. Bare send brukernavn og passord på mail :)

Bokeh design - SOLGT

Solgt til Idachrim.blogg.no


Har du lyst å kjøpe dette designet, send meg en mail på bloggdesignet@gmail.com. Om du er usikker, så kan du få se flere screenshots av det.

  • Valgfri tekst i headeren
  • Meny på toppen
  • Sidemeny delt opp i bokser
  • Stort profilbilde

Designet koster 90 kroner. Grunnen til at det koster penger er at det er kun EN person som får det. Kjøper du det, er det ingen som har likt.

Jeg kan hjelpe deg med å legge inn designet om du ikke vet hvordan, men det er akkurat det samme som å legge inn gratisdesignene.

Lisa

Lisa

21, Trondheim

Jeg har flyttet til www.nerdie.me/designKategorier

Arkiv

hits